Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Termékek Menü
Itt jársz: > >

Ghost Stories Katt rá a felnagyításhoz

Ghost Stories

Ár:
11.990 Ft
10.990 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Várható szállítás: 2018. október 25.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sokan vesztek oda a Kilenc Pokol Urával, Wu Fenggel folytatott harcban, míg végül sikerült megtörni rémuralmát. A hamvainak otthont adó urnát a Középső Birodalom egy kis falujának temetőjében temették el. Hosszú évek teltek el azóta, és az élők már elfeledték az átkozott örökséget. 

A Pokol mélyén várakozó Wu Feng azonban semmit nem felejtett el. Szüntelen keresése eredményre vezetett, és megtalálta az urnát. Korábbi megtestesülésének árnya már a falura vetül, az ott élőknek pedig fogalmuk sincs az őket fenyegető veszélyről. 
Szerencsére a Fat-Si (Taoista szerzetesek) töretlen figyelemmel őrzik az élők és holtak világa közti határt. Bátorságukkal, hitükkel és varázserejükkel felfegyverkezve megpróbálják Wu Feng-et visszaűzni a pokolba. 

A Ghost Stories egy kooperatív stratégiai játék. A játékosok egy csapatként játszanak a játék ellen. Vagy közösen győznek, vagy mind alulmaradnak.

Kiadó Asmodee (2008)
Játékosok száma 1-4 fő
Játékidő 60-120 perc
Nyelv angol
Korosztály 12 éves kortól
Állapot új