Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Így szerezhetsz Enigmát

Az új promólapot, az Enigmát már biztosan sokan láttátok, hiszen kint van már egy ideje facebookon illetve instán is (ha még nem találkoztál a lappal klikk).

A tavalyi promólap, az Alanori piac rekord gyorsasággal fogyott el, és a foil változat sem bírta tovább egy hónapnál. A kiadótól azt az információt kaptam, hogy idén a sima változatból még kevesebb készül, viszont foilból egy kicsit több lesz, érdemes így számolni. Enigmát - az Alanori piachoz hasonlóan - a vásárlásaitok mellé kaptok ajándékba, minden elköltött 10.000 forint után egy darabot, egy vásárlással több Enigmát is szerezhettek. Az ajándék automatikusan jár a vásárlásaitok mellé.

Ami egy kicsit érdekesebb talán, az az Enigma (foil) megszerzési lehetősége: ahhoz, hogy egy ilyen lapot megszerezz vissza kell hoznod (vagy postán küldened) 5 db nem-foil Enigmát. Csak kifogástalan állapotú, nem sérült lap cserélhető így vissza! Így talán a bónusz darabokat is örömmel gyűjtitek majd össze, nem megy kárba a felesleg.

Enigma természetesen jár már az új kiegészítő, az Elemi Erők előrendeléséhez is. A TF találkozós Super Early Bird (veréb), a Super Early Bird (bagoly) és az Early Bird (fecske) csomagok előrendelése november 12-én, hétfőn, 14:00 órától kezdődik. Korlátozott számban érhetőek csak el a csomagok, érdemes lesz figyelni az oldalt.