Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek megtekintése. Elfogadom
Termékek Menü

Év eleji tudnivalók és akciók

Rendelés feldolgozás

Első körben szeretnénk mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánni, reméljük, hogy a Törpe söröket és Varkaudar pálinkákat is mértékkel fogyasztottátok a tegnapi éjszakán. Ahogy azt az utolsó decemberi hírben is olvashattátok január 2-től visszaáll a rendes munkarend, vagyis holnaptól folyamatos a rendelés feldolgozás és a kiszállítás is, ha a két ünnep között adtál le rendelést holnap érkezik majd a mail, hogy mikor kerül kiszállításra, figyeljétek hát a postaládákat.

Készletfeltöltés

Ahogy láthattátok, az ünnepek alatt folyamatosan kerültek fel a különböző minikiegészítős lapok, jövő héten minden szín elérhető lesz ezekből, illetve ha követtek minket Facebookon láthattátok, hogy olyan lapok is érkeztek, mint például Kyorg tudás, Solisar aurája, Univerzális megoldás, de ha éppen full gyűjtőgeneráló szettet keresel azt is megtalálod nálunk holnaptól.

Januári akció

Ezen kívül szeretnénk a januárnak egy kis lendületet adni, így minden Gemina Erdeje ritka lapot 25% kedvezménnyel adunk nektek holnaptól, az egész hónapban!, ha alakul már a fullos playset itt az ideje, hogy befoltozzátok a még hiányzó lyukakat, de ha még csak most kezded összegyűjteni, ennél kevesebb jobb alkalom lesz rá.

Alanor Webshop