x

Az oldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett minél értékesebb felhasználói élményt adhassunk. Részletek megtekintése.

Termékek Menü
Itt jársz: > > >

Középfölde szerepjáték Katt rá a felnagyításhoz

Középfölde szerepjáték

Ár:
2.990 Ft
Várható szállítás: 2018. július 24.
Elérhetőség: Elfogyott!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

J. R. R. Tolkien A gyűrűk ura c. műve alapján

Fantasy szerepjáték J. R. R. Tolkien világában

„Tekintetük szinte átdöfte Frodót, ahogyan egyre csak közeledtek-közeledtek. Kétségbeesetten rántott ő is kardot, s úgy rémlett, kardja vörösen villan, mint a parázs. Két alak megállt. A harmadik nagyobb volt, mint a többi, haja hosszú és csillogó, sisakján korona. Egyik kezében hosszú kardot tartott, a másikban tőrt; a tőr is, a tőrt tartó kéz is halványan derengett. Egy ugrással rárontott Frodóra.” 

A szerepjáték során egy „élő” regény egyik hősének helyébe lépsz. A Középfölde Szerepjáték (MERP) és a hozzá megjelenő kiegészítők keretet biztosítanak a minden idők legismertebb fantasy világában – J. R. R. Tokien Középföldéjén – történő játékhoz. 
A Középfölde Szerepjáték tökéletes szórakozást nyújt azoknak a kezdő és tapasztalt „kalandozóknak”, akik egy valósághű, könnyen kezelhető fantasy szerepjátékra vágynak.

A Középfölde Szerepjáték tartalma: 

– Középfölde Mintakarakterek azoknak, akik azonnal érdekes, tökéletesen kidolgozott karaktereket szeretnének. 
– Teljes Karakterfejlesztési rendszer, amelyben hobbit, tünde, törp, ember, ork, troll stb. lehetsz. 
– Varázslatrendszer, amelynek egyszerű és mégis minden részletre kiterjedő szabályai jól tükrözik a hatalom és a mágia egyedülálló természetét Középföldén. 
– Izgalmas harcrendszer, amely valósághű, emellett gyorsan és könnyen kezelhető. 
– A Játékmestert segítő irányelvek, amelyek között szerepelnek az utazásra, találkozásokra, időjárásra, véletlenszerű eseményekre, gyógyításra, mérgekre, varázstárgyakra és még sok minden másra vonatkozó szabályok. 
– A Teremtmények és Fajok részletes ismertetése, amelyben a fontosabb vadállatok, szörnyek és középföldei népek leírásával találkozhatunk. 
– A másodlagos szakértelmek, előélet lehetőségek és hivatások széles választéka. 
– Egy teljes, a Trollvadonban játszódó Mintakaland ismertetése, minden, a játékhoz szükséges adat leírásával.

Kiadó ODIN Fantasy (1994)
Kötés keménytáblás
Oldalszám 264
Állapot antikvár