Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Újra elérhető az oldal!

Ahogy azt láthatjátok visszakerült a Hírek modul az oldalra, többen jeleztétek ugyanis, hogy nem vagytok fent Facebookon, ahol amúgy a kommunikáció nagy része zajlik. Bízom benne, hogy a közeljövőben így sokkal gördülékenyebb lesz majd az információk áramlása közöttünk, mindenkihez gyorsabban eljut majd minden fontos infó. 

Szeptember végén kezdődött a nagy éves leltár, és igazából még nem végeztem vele, de az a része, amit mindenképpen meg szerettem volna csinálni, az már készen van, így az oldal a mai naptól újra elérhető (az év végéig hosszabb tervezett leállás már nincs tervbe véve), köszönöm a türelmeteket! A megemelkedett rendelésszám miatt az év végéig a csapat tagja lett egy régi HKK játékos, Schmidt Edit is. Edit főleg adminisztratív háttérmunkát végez majd, így az eddigieknél gördülékenyebben, még gyorsabban tudjuk majd a rendeléseket teljesíteni (igyekszünk a mostani két napos átfutást egyre csökkenteni). Egy szó mint száz, üdv a csapatban!

Biztosan tudjátok, hogy a novemberi kiegészítő tesztversenye lezajlott már, éppen zajlik a lektorálás. A kiegészítővel egy időben jelenik meg az új Alanoros promólap, az Enigma. Kedvcsinálónak megosztanám veletek a grafikát, melyet Bodnár Balázs és Nagy Gergely közösen készített el:

Hogy pontosan mit tud a lap, az egyelőre maradjon - a nevéhez hűen - rejtély, annyit azért elárulok, hogy a képen látható Rhatt tárgyakat mindenképpen érdemes lesz legyűjteni hozzá. Október végén egy az Alanori nyárhoz hasonló (de annál rövidebb) promóra lehet majd számítani, bízom benne, hogy legalább annyian fogjátok szeretni, mint a júliusi eventet. Részletek hamarosan!

Ha esetleg nem jártatok volna mostanában a HKK Blogon, akkor mindenképpen érdemes rápillantani az oldalra, ugyanis kihirdettük az Őszi HKK Kupát, az ősz legnagyobb HKK-s eseményét! Részletek miatt klikk!