Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Szállítási információk

A webáruházban jelenleg az alábbi szállítási módok vehetők igénybe: 
 
Budapesten személyes átvételi lehetőség, jelenleg Eladóval történő előzetes egyeztetés alapján. Eladó a megrendelés feldolgozását követően felveszi Vevővel a kapcsolatot, majd a megbeszélt helyen és időpontban kerül kézbesítésre a csomag. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, és a vásárlása összértéke nem haladja meg az 1.000 forintot, úgy átvételre csak címünkön, személyes egyeztetés után van lehetőség!
 
Házhozszállítás: amennyiben nem megfelelő a budapesti személyes átvétel jelenleg a csomag súlyától és méretétől függően postai csomagként illetve ajánlott levélként kerül feladásra a megrendelés. Eladó fenntartja a jogot arra, hogy a megrendelést postai úton csak a vételár Eladó fenti bankszámláján történő jóváírása után küldje meg. A fentiek alapján házhozszállításra csak előre utalás esetén van lehetőség. 15.000 forint felett a házhozszállítás ingyenes.