Az Alanor Webshop weboldal sütiket használ az oldal működtetése, használatának megkönnyítés és a maximális felhasználói élmény érdekében. Részletek megtekintése.

Menü

Újdonságok és gigantikus készletfrissítés

Az előző hírben olvashattátok, hogy Alanor két hétre bezárta a kapuit, most azonban újra ezek újra kinyíltak, és az ebben a két hétben leadott rendelések feldolgozásra kerültek és úton vannak új gazdájuk felé.

Ha ránéztek a főoldalra feltűnhet, hogy egy kicsit megváltozott az egész szerkezete, illetve bekerült több új menüpont is, szeretném most ezeket bemutatni nektek néhány mondatban.

1, Prekoncept paklik

A Prekoncept paklik menüpontot a Hatalom kártyái főkategóriából érhetitek el. Itt előre összeállított paklikat tudtok majd megvásárolni, kompletten, játékra készen. Három különböző kategóriára készülnek a deckek, így legyél kezdőamatőr vagy profi, biztosan megtalálod azt, ami megmozgatja a fantáziádat. A paklik minden esetben a legjobb profi HKK játékosok közreműködésével készülnek. 

2, A nap ajánlata

A nap ajánlata egy olyan speciális ajánlat, ahol az Alanoros készleten nem elérhető lapokat tudtok megvásárolni (az Alappakli (1. kiadás) és az Istenek viadala közötti időszakról van szó). Az aktuális napi ajánlat minden hétköznap 10:00 és 14:00 között kerül fel az oldalra, és csak a készlet erejéig vagy a következő napi ajánlatig érhető majd el. Érdekességek, hiánycikkek, ritkaságok várnak rátok, érdemes hétköznaponként felkeresni A nap ajánlatát!

3, Buylist

Ezen az oldalon heti rendszerességgel frissülő lista alapján eladhatod megunt HKK lapjaidat. A lista felépítése a következő: darabszám (maximum ennyi darabot tudsz eladni a lapból) / lap neve / darabár (ezen az áron). A lapok eladására személyesen és postai úton is lesz lehetőség.

4, Instafeed

A főoldalra bekerült egy Instagram modul, érdekességek, aktualitások, szavazások és sok minden más, kövesd Alanort az Instagramon is!

5, Teljes készlet és árfrissítés

Az elmúlt időszakban ez sajnos elmaradt, most azonban újra eljött az ideje, a teljes készletfrissítés megtörtént, ráadásul újraárazásra került a legtöbb lap. Közel 1000 db ritka került készletre hiánycikkektől a spoilerekig szinte mindent megtaláltok, elérhető lett A múlt hangjai, Ködrelikviák, Ünnepek, Jégvilág, Tábor és Szólások minikiegészítő laponként, majdnem húszféle playmat közül választhattok, és még sok minden más, nézz szét a megújult kínálatban!

6, Alanor VIP csoport indulás

Facebookon írtam már róla, hogy nemsokára elstartol a VIP program. Hogy miről is van szó? A csoportban a következőre számíthattok:

- exkluzív videós tartalmak - oktatóanyagok, elemzések és beszámolók
- a hét ajánlata - egy különleges, limitáltan elérhető ajánlat a hétre a csoport tagjainak
- zártkörű licitek igazi ritkaságokra - régi ultra ritka lapoktól, Alappaklis és Hőskorszakos kincseken át már nem bontható hiánycikkekig, heti egy alkalommal
- az Alanor VIP csoport tagjai automatikusan 10% kedvezményre jogosultak minden nem akciós termék árából, amelyet egészen 25%-ig fel tudtok majd építeni, ennek a pontos leírását a csoportban tudjátok később elolvasni
- a csoportba lépés egyetlen feltétele meglévő alanor.hu regisztráció

7, Ég vele, Enigma!

A múlt hét utolsó rendelésével az Enigma hagyományos változata elfogyott, szeretném megköszönni mindenkinek a bizalmat! Ígérem, hogy ezután sem maradtok ajándék nélkül! Az Enigma foil vátozatából még 2 playset érhető el, aki szeretné az a készlet erejéig tud beváltani 5 sima Enigmát 1 foilra.

A csoport indulása és az új menüpontok élesítése is május első hetében várható. Izgalmas hónapok következnek, ezt garantálom!